Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βλέπει και θετικά πράγματα ο Τατσόπουλος από την έξοδο στις αγορές

Βλέπει και θετικά πράγματα ο Τατσόπουλος από την έξοδο στις αγορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορές Κεφαλαίου, Ελληνικό Ομόλογο, Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου, Πέτρος Τατσόπουλος,

“Το να σε δέχονται πίσω οι αγορές, έχει τα καλά του. Ότι εσύ βγαίνεις από ένα στάδιο οικονομικής ασφυξίας και απομόνωσης “δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM o ανεξάτητος πλέον βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ωστόσο επεσήμανε ότι η έξοδος στις αγορές γίντεαι “με χειρότερους όρους απ’ ό,τι στο παρελθόν…»

Ολόκληρες οι δηλώσεις του Πέτρου Τασόπουλου:

«Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι στην Ελλάδα, επί τέσσερα χρόνια, μας πήγαιναν γαμώντας.  Στην Ελλάδα έγινε το μεγαλύτερο πείραμα εσωτερικής συρρίκνωσης.

Είχαμε μια φούσκα στα χέρια μας και θέλησαν να την ξαναφέρουν στο πραγματικό της μέγεθος. Το να σε δέχονται πίσω οι αγορές, έχει τα καλά του. Ότι εσύ βγαίνεις από ένα στάδιο οικονομικής ασφυξίας και απομόνωσης.

Το κακό είναι ότι σε ξαναπαίρνουν κοντά τους, διότι θεωρούν πια ότι το μέγεθός σου είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και η ανταγωνιστικότητα καλύτερη. Τι σημαίνει, όμως, αυτό; Ότι όλα έχουν γίνει μικρότερα, οι αμοιβές, το εργατικό δυναμικό, οι πελάτες.

Σ’ αυτό που διαφωνώ εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αυτήν την κατάσταση δεν αρκεί να την ξορκίσεις. Κάπου ο ΣΥΡΙΖΑ στρουθοκαμηλίζει αυτή τη στιγμή. Βλέπει μια πολύ άσχημη κατάσταση και ως ένα βαθμό την περιγράφει σωστά, όταν σου λέει ότι δεν λύνει τα προβλήματα αυτό της πραγματικής οικονομίας. Ναι, αλλά αρχίζει να διαφαίνεται μια διέξοδος. Με χειρότερους όρους απ’ ό,τι στο παρελθόν…»

Σχετικά άρθρα