Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΕΠΑΜ καλεί να βγούμε στους δρόμους κατά της Α. Μέρκελ

Το ΕΠΑΜ καλεί να βγούμε στους δρόμους κατά της Α. Μέρκελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Άνγκελα Μέρκελ, ΕΠΑΜ,

Με ανακοίνωσή του το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) καλεί όλο τον ελληνικό λαό να συμμετάσχει στις διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη της Άνγκελας Μέρκελ.

Στην ανακοίνωση του, με τίτλο: “Έρχεται το «αφεντικό»! Μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι”, αναφέρει:

“Το ΕΠαΜ θεωρεί Πατριωτικό καθήκον του, να μη σκύψει το κεφάλι και να μην ενδώσει στον φόβο της απαγόρευσης, την στιγμή που οι οσφυοκάμπτες του δωσιλογισμού θα δίνουν για μια ακόμη φορά όρκους υποτέλειας, για λίγα δανεικά ψίχουλα, στην θρασύτατη παρουσία της Μέρκελ, σε μια θρηνούσα και οδηγούμενη στο σταυρό Ελλάδα.

Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά από την ιστορία και τις παραδώσεις μας ότι η υπέρτατη αξία του αγώνα για λευτεριά, μας ενώνει και μας ατσαλώνει απέναντι σε χρυσοφόρους Μήδες και σε σιδερόφρακτες Ναζιστικές ορδές.

Το ΕΠαΜ καλεί όλους τους Έλληνες, να διαδηλώσουν μαζί, απέναντι στο σύμβολο της νέας φασιστικής κατοχής, που εκπροσωπώντας τους υπερεθνικούς εξουσιαστές, παρουσιάζεται στην χωρά μας μηδενίζοντας την εθνική μας αξιοπρέπεια, θεωρώντας μας πολίτες β’ κατηγορίας, ανίκανους να υψώσουν το ανάστημα τους απέναντι της.

Την Παρασκευή 11/04/2014 στις 5 μ.μ. ΟΛΟΙ στην Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο) με πανό, σημαίες, σφυρίχτρες, σήματα, ντουντούκες, αλλά το πιο σημαντικό, με την ελεύθερη Ελληνική ψύχη μας, να στείλουμε το μήνυμα στην «κυρία» και τα δοσιλογικά γιουσουφάκια της, ότι είμαστε ο ίδιος λαός που μόνος του τους έδιωξε, όταν όλοι οι άλλοι λαοί, περίμεναν τις υπερδυνάμεις εκείνης της εποχής να τους απελευθερώσουν.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.

Οργανωτικό γραφείο”.

Σχετικά άρθρα