Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζουράρις: Τρίχες το θέμα με τον Μουζάλα (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Γιάννης Μουζάλας, Κώστας Ζουράρις, Μακεδονία, Πάνος Καμμένος, Σκόπια,

«Τρίχες» χαρακτήρισε ο συνεργαζόμενος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, το θέμα που προέκυψε με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

«Οι Βρυξελοκοπρίτες τον παίρνουν χίλια τηλέφωνα την ημέρα και του λένε Μακεδονία, Μακεδονία, Μακεδονία. Του ξέφυγε του Μουζάλα» είπε μιλώντας στο Mega.

Την αντίθεσή του με τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με το θέμα Μουζάλα, εξέφρασε ο Κώστας Ζουράρις και χθες μιλώντας στο radio1d.gr.

Ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, προερχόμενος από το κόμμα Πυρίκαυστος Ελλάδα, τόνισε πως ο Γιάννης Μουζάλας δεν χρειάζεται ούτε να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για μια γκάφα, για ένα γλωσσικό ολίσθημα, για μια ανοησία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης, ο κ. Ζουράρις έκανε λόγο περί όνου σκιάς και σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να εμμένουμε σε τέτοια θέματα και απέδωσε την γκάφα του κ. Μουζάλα στην κόπωση αλλά και στις συνεχείς επαφές του υπουργού με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τους παράγοντες των Βρυξελλών, οι οποίοι συστηματικά αποκαλούν «Μακεδονία» τα Σκόπια.

Το θέμα δεν είναι ο κ. Μουζάλας, υποστήριξε ο κ. Ζουράρις, αλλά η ελεεινή πολιτική της Ελλάδας επί 25 χρόνια, που δεν κατήγγειλε ποτέ την Ενδιάμεση Συμφωνία και δεν υποχρέωσε τους Ευρωπαίους να αποκαλούν τα Σκόπια με το προσωρινό επίσημο όνομα, δηλαδή FYROM. Ο κ. Ζουράρις υπενθύμισε πως όποιος παραχωρεί όνομα, εκχωρεί έδαφος, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση Μουζάλα, καθώς έγινε εκ παραδρομής και μάλιστα το πήρε πίσω.

Σχετικά άρθρα