Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατρούγκαλος: Έχουμε μάθει να γεφυρώνουμε τις διαφορές με τους ΑΝΕΛ

Κατρούγκαλος: Έχουμε μάθει να γεφυρώνουμε τις διαφορές με τους ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Μουζάλας, Γιώργος Κατρούγκαλος, Μακεδονία, Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ,

Τη βεβαιότητά του ότι οι διαφορές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα καμφθούν εξέφρασε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ την Τετάρτη ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφορικά με το ατόπημα Μουζάλα, που αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» προκαλώντας τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή.

«Κυβέρνηση έχουμε και θα έχουμε. Όπως έχουμε μάθει να γεφυρώνουμε τις διαφορές μας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αυτό θα το καταφέρουμε και τώρα» δήλωσε.

Ο κ. Κατρούγκαλος παρουσιάστηκε βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα διατηρήσει τη δεδηλωμένη, σημειώνοντας ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βασίζεται σε λόγους εθνικού συμφέροντος και πρόσθεσε ότι οι ΑΝ.ΕΛ έχουν αποδειχτεί ένας αξιόπιστος κυβερνητικός εταίρος.

Για το Γιάννη Μουζάλα εκτίμησε ότι κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα από εκείνον για την προστασία των προσφύγων, τα εθνικά συμφέροντα και την τιμή της Ευρώπης. Είπε ωστόσο ότι «ήταν ολίσθημα, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κ. Μουζάλας», προσθέτοντας ότι είναι η τιμής της Ευρώπης που διακυβεύεται στην Ειδομένη και όχι αυτή της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα