Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Άσφαιρα” στον Σαμαρά από τον Κυριάκο: Διαγράφει τον Κρανιδιώτη

“Άσφαιρα” στον Σαμαρά από τον Κυριάκο: Διαγράφει τον Κρανιδιώτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Φαήλος Κρανιδιώτης,

Τον στενό φίλο και συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη διαγράφει από τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις δηλώσεις του για “κρεμάλες” στο Γουδή.

«Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το «Μακεδονία» για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα» σχολίασε ο Φ. Κρανιδιώτης στο facebook.

Με μία λιτή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της ΝΔ γνωστοποίησε ότι ο κ. Κρανιδιώτης αποτελεί παρελθόν από τη Συγγρού. “Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε εαυτόν του εκτός της Νέας Δημοκρατίας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με αυτήν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να δείξει άμεσα αντανακλαστικά, δημιουργώντας de facto αντιπαραβολή με τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στον Γιάννη Μουζάλα.

Πέραν αυτού ωστόσο η κίνηση αυτή εκλαμβάνεται και ως “λεονταρισμός” του κ. Μητσοτάκη απέναντι στο στρατόπεδο των “σαμαρικών”. Και λέμε “λεονταρισμός” και όχι επίδειξη πυγμής, διότι κατά τα λοιπά σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα της πολιτικής ατζέντας ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί πλήρως τη γραμμή που έχει χαράξει ο πρώην πρωθυπουργός, παρά το γεγονός ότι οι εξαγγελίες και οι προσθέσεις του δεν ταυτίζονταν με αυτήν. Καψούλια λοιπόν μιας και είμαστε στο τριώδιο…

Σχετικά άρθρα