Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Υποκριτική η προσπάθεια αποδυνάμωσης του Μουζάλα

Μαξίμου: Υποκριτική η προσπάθεια αποδυνάμωσης του Μουζάλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μουζάλας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μακεδονία, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα παρέχει το Μεγαρο Μαξίμου με αφορμή την αποστροφή του για “Μακεδονία” αναφερόμενος στην πΓΔΜ. Κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για “ανεύθυνη και υποκριτική επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού”.

«Το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία “ΠΓΔΜ”», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία ζήτησε από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα «να σκεφτεί σήμερα το βράδυ ακόμη και την παραίτησή του» , επισημαίνοντας ότι αποκάλεσε δημόσια τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

«Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία” είναι το λιγότερο υπερβολή», σχολιάζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, επισημαίνοντας πως «η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει».

Σχετικά άρθρα