Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκάφα ολκής φοβάται η ΝΔ για την επίθεση στον Παπαγγελόπουλο

Γκάφα ολκής φοβάται η ΝΔ για την επίθεση στον Παπαγγελόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Βγενόπουλος, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Δικαιοσύνη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

Μπορεί η ΝΔ να “καλωσόρισε” τυπικά την πρωτοβουλία – ρελάνς του Αλέξη Τσίπρα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη με αφορμή τις καταγγελίες Τσατάνη για τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που στο γαλάζιο στρατόπεδο εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την έκβαση της συζήτησης και τον κερδισμένο της μετωπικής σύγκρουσης.

Παλιές “καραβάνες” από τη Συγγρού εκτιμούν ότι πρόκειται για στρατηγικό λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη να σπεύσει να “σηκώσει” τόσο πολύ τους τόνους για τον πρώην “καραμανλικό” Δ. Παπαγγελόπουλο και τη Δικαιοσύνη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίσω από την κίνηση αυτή και την άμεση υιοθέτηση όλων των καταγγελιών που δημοσιεύθηκαν στο Βήμα του Σταύρου Ψυχάρη που έχει ανοίξει πόλεμο στο Μαξίμου, βλέπουν σφοδρές πιέσεις του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να οξυνθεί η αντιπαράθεση με το καραμανλικό μπλοκ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως εάν ένας άνθρωπος υπάρχει που θέλει να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπως ζήτησε η ΝΔ, είναι ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Συμφωνα με πληροφορίες ο “γαλάζιος” υπουργός έχει πολλά να πει, τα οποία θέλει να καταγραφούν επίσημα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές τα όσα διεμήφθησαν με την εισαγγελέα Τσατάνη δεν περιορίστηκαν στην υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου, κάτι το οποίο άφησε να εννοηθεί και με την επιστολή του στον Πρόεδρο τη Βουλής, Νίκο Βούτση.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να δει το πανελλήνιο τον “υπόλογο” Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να αποκαλύπτει το πλήρες περιεχόμενο της συνομιλίας με την κα Τσατάνη και ποιους ακριβώς αυτή αφορούσε πλην του κ. Βγενόπουλου. Είναι γνωστό εξάλλου ότι από τα χέρια της δεν έχει περάσει μονάχα η δικογραφία του πρώην ισχυρού άνδρα της Marfin…

Σχετικά άρθρα