Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του Τσίπρα

Μητσοτάκης: Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ειδομένη, Εξεταστική Επιτροπή, Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες,

Συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναφερόμενος στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. τονίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να κάνει τα πάντα για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής στο προσφυγικό, διότι είναι πράγματι ένα κρίσιμο θέμα με εθνικές διαστάσεις. Αυτό ήταν και το νόημα της επιμονής μας για τη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών στις 4 Μαρτίου, πριν τη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. Η Νέα Δημοκρατία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μειώσει τη ζημιά, να προβάλει και να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας».

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει, για το θέμα, ότι «στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα. Τέτοιος ανθρωπισμός να μας λείπει. Δεν έχει σχέση με την αξιοπρέπεια και την πηγαία αλληλεγγύη του ελληνικού λαού».

Ερωτηθείς για τα ζητήματα της Δικαιοσύνης ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αναπτύξει ένα πολύ επικίνδυνο καρκίνωμα, που διαχέεται επιθετικά στις λειτουργίες του κράτους, των ανεξάρτητων θεσμών, της Δικαιοσύνης. Δεν θα τους επιτρέψουμε αυτή την εκτροπή. Να το γνωρίζουν καλά. Τονίζω επίσης, για το πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ότι η αλήθεια θα λάμψει και η ευθύνη θα πληρωθεί».

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει την απόφασή του, μόλις η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές, να συστήσει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015. «Το οφείλουμε σ’ ένα λαό, που εξαπατήθηκε και πληρώνει βαρύ τίμημα στη ζωή του από την ανικανότητα και την αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα