Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να λογοδοτήσει ο Μητσοτάκης!

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να λογοδοτήσει ο Μητσοτάκης!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Παραπολιτικά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

“Η ΝΔ είχε σταθερές και μακροχρόνιες οικονομικές δοσοληψίες με τους κατηγορούμενους, στους οποίους παρείχε άφθονο κομματικό αλλά και κρατικό χρήμα, ακόμα και διορισμούς στο δημόσιο” τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τα τέλη Οκτωβρίου του 2009 μέχρι και το καλοκαίρι του 2010, η ΝΔ είχε προχωρήσει στην πληρωμή έξι παραστατικών προς τον Τ. Μαυρίκο, με το πρόσχημα της προβολής της δραστηριότητας του κόμματος.

“Το πλήθος των φορέων του Δημοσίου που φέρεται να είχε εμπλέξει η ΝΔ προκειμένου να χρηματοδοτεί τους δύο κατηγορούμενους είναι εντυπωσιακό: από Υπουργεία και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέχρι νοσοκομεία, πανεπιστήμια, ΔΕΚΟ και τράπεζες. Και σαν να μην έφταναν αυτά, η ΝΔ είχε προχωρήσει μέχρι και στον διορισμό του Τ. Μαυρίκου στη θέση του Αντιπροέδρου του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα “η… γενναιοδωρία της ΝΔ ως προς τους διορισμούς δεν σταμάτησε εκεί, καθώς και ο Τ. Μουσσάς ανταμείφθηκε με διορισμούς στην τότε κρατική ΑΤΕ (2004-2008), κατόπιν στο AGRONET, αλλά και στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΞ το 2012” υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.

“Για όλα τα παραπάνω θα λογοδοτήσει ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσφατα διατυμπάνιζε την ανάγκη να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά στοιχεία της ΝΔ;” καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα