Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλέζος: Να δώσει εξηγήσεις το Μαξίμου για το κλείσιμο των συνόρων

Γλέζος: Να δώσει εξηγήσεις το Μαξίμου για το κλείσιμο των συνόρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Λαθρομετανάστες, Μανώλης Γλέζος, Μέγαρο Μαξίμου, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Ο κ. Γλέζος αναφερόμενος στο προσφυγικό, σημείωσε ότι πρέπει να πιεστεί η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να παρέχει στους πρόσφυγες ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

«Άλλο θέμα η φιλοξενία και άλλο θέμα η προσπάθεια να πνίξουν τον λαό. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που είχαμε τον Ξένιο Δία. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για την πολιτική της κυβέρνησης που αποδέχεται την ευρωπαϊκή στρατηγική. Πρέπει να αντισταθούμε στα σχέδια της Ευρώπης» τόνισε.

«Οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός (κυβέρνηση Μαξίμου), καθώς βγαίνουν και λένε πως οι 28 ηγέτες της Ε.Ε. συμφώνησαν στο κλείσιμο των συνόρων. Πώς συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα στους 28 που αποφάσισαν τον αποκλεισμό των συνόρων» πρόσθεσε.

«Δεν μπορούσε ο στρατός να εξασφαλίσει το συσσίτιο ώστε οι άνθρωποι αυτοί να μην είναι στα λασπόνερα, γιατί δεν το κάνει; Θέλουν να βαλτώσουν τα ιδεώδη του ελληνικού λαού» διερωτήθηκε.

Τέλος, αναφερόμενος στην εκκλησία υπογράμμισε ότι περίμενε μεγαλύτερη συνδρομή. «Περίμενα από την εκκλησία, την κάθε ενορία που έχει τα μέσα να στηρίξει τις οικογένειες. Το καλό ξημέρωμα θα έρθει από το αίσθημα της αντίστασης», είπε κλείνοντας ο Μανώλης Γλέζος.

Σχετικά άρθρα