Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κεραυνοί” Κουίκ για τη στάση της ΝΔ στο θέμα Παπαγγελόπουλου

“Κεραυνοί” Κουίκ για τη στάση της ΝΔ στο θέμα Παπαγγελόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Τέρενς Κουίκ,

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι ΑΝΕΛ στηρίζουν τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης για την πάταξη της Διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Σκάι.

Επικαλούμενος δε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ο Τ. Κουίκ αναρωτήθηκε «εάν πράγματι οι βουλευτές της ΝΔ θα μπορούν να σταθούν μέσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όταν κληθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος και αρχίσει -παραπέμπω αυτολεξεί στο δημοσίευμα- να διηγείται τι ακριβώς του εξομολογήθηκε η καταγγέλλουσα εισαγγελέας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του στενού συνεργάτη του κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, πώς του επιβλήθηκε η εγγύηση μαμούθ των 400.000 ευρώ για να μην προφυλακιστεί, τι είδους παιχνίδια παίχτηκαν στην υπόθεση του Βατοπεδίου εις βάρος της παράταξης και ηγετικών στελεχών της και άλλων τινών».

Αναφερόμενος στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά την περασμένη Κυριακή στην Καλαμάτα είπε ότι «με τις αντιπολιτευτικές κραυγές που έβγαλε, εκτιμώ ότι δεν σκόπευαν ως ακροατήριο τη σημερινή κυβέρνηση» και πως «με τον οξυμένο τρόπο των λεγομένων του ο Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώ ότι ήθελε να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ότι αυτός εξακολουθεί να παίζει τον ουσιαστικό ρόλο. Έτσι κι αλλιώς, πρόσωπα και πράγματα δείχνουν ότι έχει σε ομηρία τον σημερινό αρχηγό».

Σχετικά άρθρα