Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού στον Παπαγγελόπουλο

Παππάς: Απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού στον Παπαγγελόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς,

Την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού έχει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο θέμα του υποτιθέμενου «εκβιασμού» της Εισαγγελέως Τσατάνη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς στα parapolitika.gr, ο κ. Παπαγγελόπουλος διαθέτει την απόλυτη στήριξη Τσίπρα και κυβέρνησης.

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι σαφές ότι έχει την απόλυτη στήριξη από όλους μας και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του αν δει ποιος ακριβώς του επιτίθεται και με ποιον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Υπενθυμίζεται πως μερίδα του Τύπου με βάση την αναφορά της Γεωργίας Τσατάνη έτρεξε να κάνει λόγο για «εκβιασμούς» από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η δικογραφία με την αναφορά – καταγγελία της Τσατάνη εις βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου έχει ήδη πάει στη Βουλή και ανακοινωθεί στην Ολομέλεια. Για να υπάρξει βέβαια συνέχεια στη διερεύνηση της υπόθεσης, θα πρέπει 30 ή 60 βουλευτές να καταθέσουν σχετικό αίτημα.

Στη δικογραφία ενσωματώνεται και η επιστολή για το εν λόγω ζήτημα του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Σχετικά άρθρα