Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον προτείνει για υπερ – υπουργό Μετανάστευσης ο Θεοδωράκης

Ποιον προτείνει για υπερ – υπουργό Μετανάστευσης ο Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πρόσφυγες, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Επανέλαβε την πρόταση του Ποταμιού για έναν υπέρ-υπουργό Μετανάστευσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για το προσφυγικό.

«Απευθύνθηκα στον πρωθυπουργό και του είπα ‘δε θες να ακούσεις μια δικιά μας πρόταση; Επιτέλους βάλε έναν άνθρωπο να τα ρυθμίζει όλα’. Όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που περνάνε μια κρίση. Δε θέλει», δήλωσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, τόνισε για τον υπέρ-υπουργό Μετανάστευσης:

«Υπάρχουν χώρες που δέχονται λιγότερη πίεση από την Ελλάδα και έχουν υπέρ-υπουργό Μετανάστευσης. Εμείς λοιπόν στη διάρκεια της τεράστιας αυτής κρίσης γιατί δεν χρειαζόμαστε έναν υπέρ-υπουργό ο οποίος λογοδοτεί απευθείας στον πρωθυπουργό και να έχει τη συγκατάθεση των πολιτικών αρχηγών στο τεράστιο αυτό εθνικό θέμα;» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αυτό το απλό ευκολονόητο πράγμα προτείνουμε. Απευθύνθηκα στον πρωθυπουργό και του είπα «δε θες να ακούσεις μια δικιά μας πρόταση; Επιτέλους βάλε έναν άνθρωπο να τα ρυθμίζει όλα». Όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που περνάνε μια κρίση. Δε θέλει».

«Θα μπορούσε να ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης»

Ερωτώμενος δε, για το πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο ανέφερε: «Το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αλλά δεν έφτασα να προτείνω το όνομα γιατί αξία έχει να αποδεχτεί πρώτα ο Πρωθυπουργός την ανάγκη. Εγώ είχα προετοιμάσει συγκεκριμένη πρόταση αλλά δεν έφτασα εκεί γιατί ο πρωθυπουργός είπε γελώντας «εγώ δεν θα κάνω ανασχηματισμό σήμερα», και ότι «δε θα φύγει ο χειρισμός από την κυβέρνηση» παρά το ότι ο χειρισμός αυτός παραμένει μέχρι σήμερα θολός».

Σχετικά άρθρα