Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετωπική Γεροβασίλη σε Μητσοτάκη: Υιοθετεί διαρροές με εθνική ανευθυνότητα

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη, Πρόσφυγες, Σύνοδος Κορυφής,

Σκληρή επίθεση εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις δηλώσεις του για το προσχέδιο κειμένου της Συνόδου Κορυφής.

«Αποτελεί ένδειξη απίστευτης μικρότητας και εθνικής ανευθυνότητας, την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης και πριν ακόμη ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υιοθετεί διαρροές, οι οποίες μετά από λίγο διαψεύδονται, υπονομεύοντας την ελληνική προσπάθεια», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας το κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας, προχώρησε στην πως το προσχέδιο των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής που έχει παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες, δεν πληροί ούτε τις ελάχιστες απαιτήσεις τις οποίες από κοινού συμφώνησε με τον Πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς την Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα