Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με ποιους ηγέτες θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες

Με ποιους ηγέτες θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Αχμέτ Νταβούτογλου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μαρκ Ρούτε, Μετανάστες, Νίκος Αναστασιάδης, Πρόσφυγες, Σύνοδος Κορυφής,

Διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει την Δευτέρα το πρωί, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις Βρυξέλλες, όπου θα βρεθεί για να συμμετάσχει στη σύνοδο ΕΕ – Τουρκίας για το προσφυγικό.

Στις 9:15 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και ακολούθως, στις 12:00, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, προεδρεύουσας χώρας του συμβουλίου της ΕΕ, Μαρκ Ρούτε.

Στις 10:30 θα ακολουθήσει η κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, ενώ στις 11:00 θα έχει διμερή συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Βάσει του προγράμματος, το γεύμα εργασίας των ηγετών ΕΕ και Τουρκίας θα διεξαχθεί 12:30-14:30 και στις 15:00 θα ξεκινήσει η συνάντηση των ηγετών των κρατών-μελών της ΕΕ που αναμένεται να διαρκέσει 2 ώρες.

Σχετικά άρθρα