Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε πώς ο τζιχαντιστής Τούρκος ΥΠΕΞ μας πρόσβαλε μέσα στην Ελλάδα

Δείτε πώς ο τζιχαντιστής Τούρκος ΥΠΕΞ μας πρόσβαλε μέσα στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλληνες Μουσουλμάνοι, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία,

Ο υπουργός Εξωτερικών της τζιχαντιστικής Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αυτό το κάθαρμα της κυβέρνησης τζιχαντιστών και τρομοκρατών, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα δεν παρέλειψε να προσβάλει τη χώρα μας.

Πώς; Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Twitter ότι είχε συνάντηση με τους “βουλευτές και τους εκλεγμένους μουφτήδες της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης”.

mevlut1

Οι Έλληνες μουσουλμάνοι βουλευτές είναι Έλληνες και όχι Τούρκοι. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τουρκική αλλά μουσουλμανική μειονότητα, κάτι που το έχει αποδεχτεί και η ίδια η Τουρκία.

Εάν όμως οι Έλληνες μουσουλμάνοι βουλευτές είναι πρόθυμοι γενίτσαροι της υπό κατάρρευσης οθωμανικής ονείρωξης του ημίτρελου Ερντογάν και της τζιχαντιστικής παρέας του, καλό είναι να βγαίνουν φωτογραφίες παριστάνοντας τους Τούρκους για να ξέρει όλος ο ελληνικός λαός με τι προδότες έχει να κάνει!

Διότι σήμερα μπορεί να μοστράρουν ως “Τούρκοι”, αύριο που το χαλιφάτο του “σουλτάνου” τους θα καταρρέει θα εκλιπαρούν να είναι Έλληνες…

Όσο για τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου; Το νεοοθωμανικό κάθαρμα, που έχει στα χέρια του το αίμα του λαού της Συρίας και των Κούρδων, κανονικά θα έπρεπε να συλληφθεί ως εγκληματίας πολέμου, από το να περιφέρεται στη χώρα μας και να κάνει τη φτηνή προπαγάνδα του.

Σχετικά άρθρα