Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μαρία Σπυράκη εξηγεί πως ο Σαμαράς την ενέπνευσε να κατέβει στην πολιτική

Η Μαρία Σπυράκη εξηγεί πως ο Σαμαράς την ενέπνευσε να κατέβει στην πολιτική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία,

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να παραιτηθεί από την πολύ καλή και ενδιαφέρουσα -όπως είπε- δουλειά της για να κατέβει στον πολιτικό στίβο, μετά από 23 χρόνια στη δημοσιογραφία.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η κ. Σπυράκη υποστήριξε την πεποίθησή της ότι όποιος μπορεί πρέπει να βοηθήσει στη στροφή που προσπαθεί να κάνει η χώρα και εξήγησε ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την ενέπνευσε να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση διότι είναι αυτός που μπορεί να κάνει καλά αυτή τη δουλειά.

Είπε χαρακτηριστικά ότι συνειδητοποίησε μέσα από το πολιτικό ρεπορτάζ που έκανε πως το κλίμα για την Ελλάδα στο εξωτερικό έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Μίλησε συγκεκριμένα για το ταξίδι που έκανε το 2012 στις Βρυξέλλες, καλύπτοντας την συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ, όπου εκεί είδε για πρώτη φορά ότι κάτι είχε αλλάξει.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής της στη δημοσιογραφία εάν δεν εκλεγεί, η Μαρία Σπυράκη ήταν απόλυτη. Απέκλεισε την επιστροφή της στο πολιτικό ρεπορτάζ τονίζοντας αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Εάν δεν εκλεγεί, τότε θα αναζητήσει να κάνει κάτι άλλο από το πολιτικό ρεπορτάζ ή να ενταχθεί σε κάποιο γραφείο Τύπου.

Σχετικά άρθρα