Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή Μαξίμου για παραπληροφόρηση ΜΜΕ για το προσφυγικό

Οργή Μαξίμου για παραπληροφόρηση ΜΜΕ για το προσφυγικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μέγαρο Μαξίμου, Πρόσφυγες,

Σκληρή κριτική ασκούν πηγές της κυβέρνησης σε μερίδα των ΜΜΕ, καταλογίζοντας τους ότι, προκειμένου να ικανοποιήσουν το “πολιτικό τους μένος” κατά της κυβέρνησης, “παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν, μιλώντας για δήθεν παράκαμψη (μόνο!) των ελληνικών αρχών στην παροχή έκτακτης χρηματοδότησης” για το προσφυγικό.

Πρόκειται για τα κονδύλια του νέου μέσου έκτακτης βοήθειας που πρότεινε η Επιτροπή μέσω του οποίου θα παρασχεθεί βοήθεια στους πρόσφυγες στην Ελλάδα (πρόταση που παρουσίασε σήμερα ο Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης), κονδύλια που ανέρχονται σε 700 εκ. ευρώ, την τριετία 2016-2018 και προορίζονται για την αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών κρίσεων στις χώρες της ΕΕ, με “μεγάλο μέρος αυτής της βοήθειας” να προορίζεται για την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης.

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι “η αφρόκρεμα της ελληνικής «ενημέρωσης», αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ του μη όντος ζήτημα εξόδου της χώρας από την Ζώνη Σένγκεν, αυτοί που κινδύνευσαν με αποκλεισμό από τις ενημερώσεις του ΔΝΤ για παραποίηση δηλώσεων της διευθύντριάς του, αυτοί, σήμερα, παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν, μιλώντας για δήθεν παράκαμψη (μόνο!) των ελληνικών αρχών στην παροχή έκτακτης χρηματοδότησης”. “Και αμαυρώνουν συνειδητά”, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, “την εικόνα της χώρας μας προκειμένου να ικανοποιήσουν το πολιτικό τους μένος κατά της κυβέρνησης”.

Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ότι “ευτυχώς για τη χώρα, θα διαψευστούν άλλη μια φορά. Για το αν θα μάθουν, όμως, ποτέ, διατηρούμε τις αμφιβολίες μας”.

Σχετικά άρθρα