Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοχάρης: Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί

Θεοχάρης: Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Χάρης Θεοχάρης,

«Αν το Ποτάμι θέλει να στρίψει την κάτω στροφή που έχει πάρει, πρέπει να αγκαλιάσει και το Ποτάμι των ανθρώπων οι οποίοι ήρθαν, είδαν και για κάποιους λόγους απογοητεύτηκαν», είπε ο Χάρης Θεοχάρης.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι η στάση του ήταν έντιμη, με δεδομένο ότι ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εκπροσωπεί σε όλες τις διαδικασίες τον Πρόεδρο ενός κόμματος.

«Εφόσον έχω συγκεκριμένες διαφωνίες, επέλεξα να δώσω τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ώστε ο Πρόεδρος να βάλει έναν άνθρωπο που να απηχεί τις απόψεις του και ως βουλευτής να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο ώστε να βοηθήσω το Ποτάμι».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφής ή ανεξαρτητοποίησής του λέγοντας ότι θα παραμείνει στο κόμμα.

Σε ο,τι αφορά την ομιλία του στο Συνέδριο είπε ότι «δεν αμφισβήτησα την ηγεσία αλλά έκανα συγκεκριμένη πολιτική κριτική σε δύο τρία σημεία» είπε και πρόσθεσε ότι η αντίθεση του Ποταμιού σε σχέση με την Κυβέρνηση πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη.

«Αν δεν διορθωθούν τα λάθη το Ποτάμι θα χαθεί», συμπλήρωσε χαρακτηριστιά ο πρώην Γενικός Γραμματέας των Δημοσίων Εσόδων.

«Το Ποτάμι πρέπει να επανασυνδεθεί άμεσα με την κοινωνία ώστε να μπορέσει να παίξει τον καταλυτικό ρόλο στην επανασύσταση του κέντρου που τώρα είναι κατακερματισμένο» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα