Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“H ομιλία Σαμαρά θύμισε λίγο από Κέητ Μπλάνσετ στο Blue Jasmine”

“H ομιλία Σαμαρά θύμισε λίγο από Κέητ Μπλάνσετ στο Blue Jasmine”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ξάφνιασε πολλούς η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει ως υποψήφιο για δήμαρχο της Αθήνας τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Δεν είναι από τα προβεβλημένα στελέχη αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εκπροσωπεί τη νέα γενιά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση φίλων του στο προφίλ του στο Facebook: “Ούτε Λαζόπουλος, ούτε Κιμούλης. Sakellaridis”

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης οικονομολόγος και με ισχυρή πολιτική άποψη. Πολλοί μιλούν για την χαρακτηριστική κριτική που είχε ασκήσει στον Πρωθυπουργό για την ομιλία του στη ΔΕΘ το 2013. Είχε γράψει σε ένα άρθρο του ότι “Η ομιλία Σαμαρά θύμισε λίγο από Κέητ Μπλάνσετ στο Blue Jasmine”.

Στη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook έχει βάλει τα πρόσωπα των μεταναστών από το Φαρμακονήσι. Μάλιστα σε ανάρτησή του για το Φαρμακονήσι γράφει: “Ο Σαμαράς και ο Βαρβιτσιώτης είναι τόσο καλοί χριστιανοί όσο ήταν και ο Ηρώδης όταν έσφαζε τα νήπια.”

Ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών στις εκλογές του 2012, συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και κατάγεται από τη Νίσυρο. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, και συνεχίζοντας τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Νέα Υόρκη είναι πια υποψήφιος διδάκτορας Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει τον αέρα του κοσμοπολίτη οικονομολόγου.

Αρθρογραφεί κυρίως στην Αυγή ωστόσο άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στα ΝΕΑ και την ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Μερικά αποσπάσματα από τα άρθρα του είναι χαρακτηριστικά:

“Σε γενικές γραμμές η ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ θύμισε λίγο από Κέητ Μπλάνσετ στο Blue Jasmine. Μία προσπάθεια κατασκευής μίας παράλληλης πραγματικότητας, μία αγωνία φτιασιδώματος του «φαίνεσθαι» του κυβερνητικού έργου μπροστά στο κοινό και μία απίστευτη κατάθλιψη που προκύπτει όταν η «φαντασιοπληξία» διασταυρώνεται με την πραγματική ζωή.” Ρednotebook 2013

“Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να καταργήσει την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία μειώνεται ο κατώτατος μισθός και να τον επαναφέρει στα 751 ευρώ και το επίδομα ανεργίας στα 461,5 ευρώ… Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα αποτελέσει σήμα προς όλη την κοινωνία, αλλά και τους δανειστές, ότι αυτή η κυβέρνηση θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα τη βιωσιμότητα των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων και των ανέργων” ΑΥΓΗ 2013

sakelaridis 2

Δείτε την εμφάνιση του Γ. Σακελλαρίδη στο πρωινό του Mega μαζί με την Σ. Βούλτεψη αλλά και στον ΣΚΑΪ:

Σχετικά άρθρα