Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Ο Ψυχάρης πίεζε προεκλογικά τον Τσίπρα αλλά πήρε “πόρτα”

Μαξίμου: Ο Ψυχάρης πίεζε προεκλογικά τον Τσίπρα αλλά πήρε “πόρτα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Αλέξης Τσίπρας, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Σταύρος Ψυχάρης, Τηλεόραση,

“Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα”, τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου σε απάντηση του κεντρικό δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, που υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας το καλοκαίρι του 2014 μετά τις ευρωεκλογές εκμυστηρεύτηκε σε στενό του συνεργάτη ότι ο έκδοτης της εφημερίδας Σταύρος Ψυχάρης συναντήθηκε μαζί του και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του υποσχέθηκε να του χαρίσει τα δάνεια της εκδοτικής του επιχείρησης και να του χαρίσει το κανάλι στο οποίο συμμετείχε με στόχο να τον υποστηρίξει.

«Παρόλα αυτά δεν με υποστηρίζει, ούτε με τις εφημερίδες του, ούτε με το κανάλι του, τι άλλο να κάνω» φέρεται να είπε ο κ. Τσίπρας στο στενό του συνεργάτη, σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα.

Απαντώντας το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρει ότι:

“Το Κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Φανερώνει ότι ο εκδότης Στ. Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015,τη διαγραφή των δανείων του καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA.

Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοδοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό”.

Σχετικά άρθρα