Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κουρουμπλής τρολάρει ΣΚΑΪ – Ο Τσίπρας πολύ σκληρός για να πεθάνει

Ο Κουρουμπλής τρολάρει ΣΚΑΪ – Ο Τσίπρας πολύ σκληρός για να πεθάνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Αλέξης Τσίπρας, Δημοσκοπήσεις, Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πρόσφυγες,

Για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης αλλά και τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε πως «η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους. Ο Τσίπρας να ξέρετε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλοι όσοι βάλλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε».

Για το μεταναστευτικό ο κ. Κουρουμπλής τόνισε πως «η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ζήτημα με ανθρωπιά και μακροπρόθεσμα θα κερδίσει και από αυτή της τη στάση και από αυτή της τη συμπεριφορά».

Όσον αφορά στους αγρότες ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε πως η κυβέρνηση εκτιμά τη στάση τους και την κατανόηση που έχουν επιδείξει και δεν θα τους ξεχάσει στο μέλλον.

Τέλος σε σχετική ερώτηση για την πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ χθες και δείχνουν διαφορά 6,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός δεν θέλησε να τοποθετηθεί και αρκέστηκε να τονίσει αστειευόμενος «τη διαφορά αυτή την βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω».

Σχετικά άρθρα