Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημόσιος καβγάς Βούγια – Μπουτάρη

Δημόσιος καβγάς Βούγια – Μπουτάρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπουτάρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σπύρος Βούγιας,

Προσβλητικό χαρακτηρίζει ο Σπύρος Βούγιας τον τρόπο με τον οποίο ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τον εξαίρεσε από το ψηφοδέλτιο της παράταξής του. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης ότι ο κ. Βούγιας «σηματοδοτεί ένα παρελθόν το οποίο δεν θέλουμε να αναπαράγουμε».

«Ύστερα από τρεις μήνες παλινωδιών, ο Γιάννης Μπουτάρης εδέησε επιτέλους να απαντήσει με τον γνωστό, προσβλητικό του τρόπο. Όμως το ‘παρελθόν’, το οποίο ανέφερε ότι συμβολίζω, είναι αυτό πάνω στο οποίο πάτησε για να βγει δήμαρχος. Είναι, επίσης, οι ιδέες και οι προτάσεις μου, ανεκπλήρωτες ακόμη, που περιμένουν μάταια να υλοποιηθούν από τη διοίκησή του και συγκροτούν το προεκλογικό του πρόγραμμα για το μέλλον της πόλης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούγιας.

Τονίζει ακόμη ότι «αρκετά όμως ασχολήθηκα με ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα… ‘δεν υπάρχει’. Αυτό που έχει σημασία είναι να ενημερωθούν εγκαίρως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης για τα κίνητρα και τους στόχους μιας συγκεκριμένης ομάδας στη διοίκηση του δήμου που θεωρεί την πόλη ιδιοκτησία της. Στα σχέδιά τους η παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο θα ήταν, προφανώς, εμπόδιο».

Σχετικά άρθρα