Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Επιτροπή σοφών” με Βενιζέλο, Διαμαντοπούλου και Σαμαρά φτιάχνει ο Μητσοτάκης

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Διαμαντοπούλου, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να επιστρατεύει τα κορυφαία στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού… ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kontranews.gr στην εν λόγω Επιτροπή θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς…

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπορευθεί με τους άλλοτε άσπονδους εχθρούς του, ώστε να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Βλέποντας ότι από μόνος του είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει –πόσο μάλλον να διεκδικήσει την εξουσία από – τον Αλέξη Τσίπρα, σκέφτεται να ενώσει τις δυνάμεις του με άλλους πολιτικούς αντιπάλους του πρωθυπουργού, προκειμένου όλοι μαζί να τον επιχειρήσουν να τον ρίξουν από την εξουσία.

Ωστόσο, η επιλογή των συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων για τη μάχη της εξουσίας προκαλεί πολλές απορίες και ερωτήματα.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν κατάφερε να γίνει αρχηγός ούτε σε αυτό το αποδεκατισμένο ΠΑΣΟΚ, η Άννα Διαμαντοπούλου εκτός από πολιτικά ακίνδυνη είναι και παροπλισμένη ενώ ο Αντώνης Σαμαράς μέχρι πρόσφατα βρισκόταν απέναντί του, στηρίζοντας την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη στις γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα