Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντικομμουνιστικό… “κρεσέντο” Βορίδη στην Ελευσίνα

Αντικομμουνιστικό… “κρεσέντο” Βορίδη στην Ελευσίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελευσίνα, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία,

Την παλαιά “ακτιβιστική” του δράση φαίνεται πως θυμήθηκε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στη ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα ξέφυγε από το ήπιο και κεντρώο προφίλ που θέλει να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Δημοκρατία και υιοθέτησε σύμφωνα με παρευρισκόμενους ακροδεξιά ρητορική ενάντια στην κυβέρνηση.

Ο κ. Βορίδης ανασύροντας τον πολιτικό λόγο της ΕΠΕΝ και του Ελληνικού Μετώπου έκανε λόγο για σκληρό αντικομμουνιστικό αγώνα, τονίζοντας πως το δίλημμα στο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται είναι Κομμουνισμός ή Δεξιά.

Μάλιστα, σε ένα εμφυλιοπολεμικό “κρεσέντο” ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε όπως πληροφορείται το tribune πως τελικά θα ηττηθούν οι δυνάμεις του κομμουνισμού, όπως είχαν ηττηθεί και στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις αυτές έγιναν παρουσία πολλών βουλευτών της ΝΔ αλλά και του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη, με τα όσα διεμήφθησαν να έχουν φτάσει στον τρίτο οροφο της Συγγρού και να έχουν προκαλέσει έντονη δυσφορία της ηγεσίας που επιμένει σε μία πιο μετριοπαθή ρητορική και στροφή στο Κέντρο.

Σχετικά άρθρα