Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον θέλει για πρωθυπουργό σε οικουμενική ο Λεβέντης

Ποιον θέλει για πρωθυπουργό σε οικουμενική ο Λεβέντης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βασίλης Λεβέντης, Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος Προβόπουλος, Ελληνική Κυβέρνηση, Ένωση Κεντρώων, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Αποκαλυπτικό Δελτίου του Extra, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να συζητηθεί. Συγκεκριμένα είπε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα έχει διάρκεια “ζωής” μέχρι και τον Μάρτιο ενώ είπε ότι ξέρει έντεκα βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τα επόμενα νομοσχέδια.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων: “έαν ο κ. Τσίπρας, ήταν πιο τίμιος και πιο ειλικρινής και ερχόταν και μου έλεγε κ. Λεβέντη θέλω τη βοήθειά σας γιατί χρειάζεται να κόψουμε λίγο τις συντάξεις του κόσμου, εκεί θα βοηθούσα, θα έβαζα πλάτη για να μη βγει η χώρα από το ευρώ. Όμως εάν ερχόταν κάποιος τυχοδιόκτης και δεν αναφέρομαι στον κ, Κατρούγκαλο και μου έλεγε, ότι τετραγωνίζει τον κύκλο, τι συζήτηση να κάνω με αυτόν;”

Ακόμη ο κ. Λεβέντης σχολιάζοντας το όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη το οποίο έχει ακουστεί για την περίπτωση σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Στην οικουμενική πρέπει να είναι ή ο Στουρνάρας ή ο Προβόπουλος πρωθυπουργοί. Δραγασάκης; Τι δουλειά έχει; Αυτοί είναι παλαιάς κοπής άνθρωποι, φοβισμένοι να πουν την αλήθεια στην κοινωνία, και δεν αγαπούν και την Ευρώπη”.

Αναφορικά με το πότε θα έρθει προς ψήφιση το ασφαλιστικό υπογράμμισε τα εξής: Έρχεται 10 Φεβρουαρίου, αν πάνε και 10 Μαρίου και δεν το καταθέσουν, κινδυνεύει η αξιολόγηση. Εάν το καταθέσει μπορεί να πέσει η κυβέρνηση. Ξέρω έντεκα βουλευτές, που δεν θα ψηφίσουν γιατί δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

Σχετικά άρθρα