Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του Μητρόπουλου ζητά η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του Μητρόπουλου ζητά η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, Επιτροπή της Βουλής για το Πόθεν Έσχες, Νίκος Μίχος, Πόθεν Έσχες,

Άνοιγμα συγκεκριμένου τραπεζικού λογαριασμού που διαθέτει ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος σε τράπεζα του εξωτερικού, ζήτησε η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, καθώς τα μέλη της δεν πείστηκαν από τις αρχικές εξηγήσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή είχε ζητήσει από τον κ. Μητρόπουλο τις κινήσεις του συγκεκριμένου λογαριασμού, ωστόσο στην απάντησή του δήλωσε μόνο το ποσό που έχει σήμερα στην συγκεκριμένη τράπεζα.

Εκτός αυτού, η επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τον Νίκο Μίχο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέφευγε αρχικά να καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Τελικά μετά από παρατάσεις προθεσμιών κατέθεσε ελλιπές «πόθεν έσχες» και αγνόησε να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση της επιτροπής διαπιστώθηκε ότι για περίπου οκτώ χρόνια, ο γνωστός εκδότης Σταύρος Ψυχάρης δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες. Η έρευνα γίνεται στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας και σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος, ο κ. Ψυχάρης δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες» από το 2001 εως και το 2008.

Σχετικά άρθρα