Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Bazaar για αδέσποτα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Στο Bazaar για αδέσποτα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδέσποτα Σκυλιά, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Δήμος Αθήνας, Εκλογές, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος την Κυριακή το μεσημέρι, όπως το έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω twitter, βρέθηκε στο Θησείο στο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας μας αποκαλύπτει τις ευαίσθητες πλευρές του, πρώτα τις οικολογικές (όταν έβαλε τους εθελοντές του και κατέβασαν όλες τις αφίσες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, καταγγέλλοντάς τον για αφισορύπανση) και τώρα το ενδιαφέρον του για τα ζωάκια.

Γι’ αυτό και βρέθηκε στο Bazaar που διοργάνωσε το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, Stray.Gr στο Μουσείο Ηρακλειδών, Ηρακλειδών 16, στο Θησείο.

Στο Πασχαλινό Bazaar, που θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 20.00 το βράδυ της Κυριακής, θα βρείτε πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα και χειροτεχνίες, πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά – όλα φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές. Επίσης, πολλά καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε εξαιρετικές τιμές, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ και όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr.

Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες. Μόνο για το 2013, βοήθησε περίπου 400 αδέσποτα ζώα με στειρώσεις και υιοθεσίες.

Σχετικά άρθρα