Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αυτοί οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν, θα τους τελειώσουμε!”

“Αυτοί οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν, θα τους τελειώσουμε!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΜΕ, Πέραμα, Περικλής Μουλιανάκης, Χρυσή Αυγή,

Αμετανόητοι χρυσαυγίτες σπέρνουν το μίσος και τον εμφύλιο διχασμό, προκαλούν και συνεχίζουν να απειλούν.

Ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, Περικλής Μουλιανάκης, που κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, εξαπέλυσε πρωτοφανείς απειλές κατά του ΠΑΜΕ (λες και το ΠΑΜΕ ευθύνεται για τα προβλήματα του τόπου κι όχι τα μνημόνια).

Ο παραληρηματικός ναζί μιλώντας σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο του Περάματος το Σάββατο είπε: «Αυτοί οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν, θα τους τελειώσουμε».

Τώρα, αυτό που απομένει, είναι να δώσει εξηγήσεις πώς θα εξαφανιστεί το ΠΑΜΕ και πώς θα τους τελειώσουν. Απίστευτο θράσος όταν ακόμα το αίμα του Παύλου Φύσσα είναι νωπό.

Οι κήρυκες του μίσους και του εμφύλιου σπαραγμού Χρυσαυγίτες, αντί να στρέφονται ενάντια σε εκείνους που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό, υπηρετούν άριστα τα συμφέροντα των αφεντικών τους, εφοπλιστάδων κι άλλων ολιγαρχών, καλλιεργώντας την ακραία και βίαιη σύγκρουση μεταξύ εργαζομένων.

Αυτός ήταν εξάλλου πάντοτε στην ιστορία ο ρόλος των ναζί. Τσιράκια της πλουτοκρατίας, παρακρατικοί μπράβοι, δηλητηριώδη φίδια!

Σχετικά άρθρα