Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην υπουργός και τρεις ακόμα βουλευτές μίλησαν στην κάμερα της Χρυσής Αυγής

Πρώην υπουργός και τρεις ακόμα βουλευτές μίλησαν στην κάμερα της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Τάκης Μπαλτάκος,

Σε αναμονή και των υπολοίπων συνομιλιών που έχει καταγράψει η κρυφή κάμερα της Χρυσής Αυγής βρίσκεται η κοινή γνώμη αλλά και το πολιτικό σύστημα.

Η εφημερίδα RealNews γράφει την Κυριακή, ότι το δίλεπτο βίντεο με τον Τάκη Μπαλτάκο δεν είναι το μοναδικό που έχει σταλεί στη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν άλλα πέντε – έξι βίντεο, τα οποία είτε έχουν ήδη σταλεί είτε βρίσκονται καθ’ οδόν για τον σέρβερ της ρωσικής πλατφόρμας στην οποία “έπαιξε” το πρώτο απόσπασμα.

«Σύντομα κοντά σας» είπε δημόσια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος όταν ρωτήθηκε ποιος θα ακολουθήσει στα βίντεο που η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί ως άσο στο μανίκι για να προκαλέσει τσουνάμι στο πολιτικό σκηνικό.

Την κρυφή κάμερα χρησιμοποίησαν τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσο και ο Ηλίας Παναγιώταρος με οδηγίες να αρνηθούν ότι κατέγραφαν και να υποδείξουν ως δράστη κάποιο τρίτο πρόσωπο που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη συζήτηση.

Πληροφορίες της εφημερίδας από πηγή στη Χρυσή Αυγή αναφέρουν ότι οι «εγγραφές» έχουν γίνει από τον περασμένο Οκτώβρη ως την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που φαίνεται ότι έχουν πέσει «θύματα υποκλοπής» -εκτός του Μπαλτάκου για τον οποίο λέγεται ότι υπάρχει υλικό σχεδόν μίας ώρας- είναι ένας βουλευτής της ΝΔ που έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός και ανήκει στην πτέρυγα των Καραμανλικών, ακόμα ένας συνάδελφος και ομοϊδεάτης του, για τον οποίο πηγές από τη Χρυσή Αυγή αναφέρουν ότι ανήκει στον σκληρό πυρήνα των σαμαρικών, βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι νομικός στο επάγγελμα, αλλά και ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μικρότερου κόμματος της αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα