Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Δεν έχει καμία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Φαήλος

Αντώναρος: Δεν έχει καμία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Φαήλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Αντώναρος, Κώστας Καραμανλής, Τάκης Μπαλτάκος, Φαήλος Κρανιδιώτης,

Φωτιές ανάβει στη Νέα Δημοκρατία η ευθεία επίθεση στον Φαήλο Κρανιδιώτη που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την περίοδο πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή δήλωσε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ότι “Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση το στίγμα της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς να το δίνουν άτομα που αφού περιπλανήθηκαν σε ανύπαρκτους ή ασήμαντους πολιτικούς χώρους, προσπαθούν να βρουν στέγη στη Ν.Δ.»

«Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση το στίγμα της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς να το δίνουν άτομα που αφού περιπλανήθηκαν σε ανύπαρκτους ή ασήμαντους πολιτικούς χώρους, προσπαθούν όχι μόνο να βρουν στέγη στη Ν.Δ., αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και να της επιβάλουν τη δική τους ιδεολογική ταυτότητα», τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος καλώντας τους ψηφοφόρους του κόμματος να «μαυρίσουν» όσους έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Παράλληλα όμως ο κ. Αντώναρος εξήρε τη στάση του Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος «έχει εκφράσει με τρόπο ξεκάθαρο την απόλυτη και κατηγορηματική αντίθεσή του προς το ναζιστικό κόμμα που προσπαθεί να υπεισέλθει στην πολιτική ζωή του τόπου».

Όσον αφορά στο θέμα με τη συνομιλία του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη επεσήμανε: «Καμία ανοχή για όσους χαϊδεύουν τα αυτιά ακραίων στοιχείων, όπου κι αν βρίσκονται και από όπου και αν προέρχονται. Με τα άκρα δεν συνεργαζόμαστε. Τελεία και παύλα».

Σχετικά άρθρα