Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απέσυρε άρον – άρον τα περί χουντικού Παππά ο Άδωνις

Απέσυρε άρον – άρον τα περί χουντικού Παππά ο Άδωνις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς,

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκου Παππά με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας «να βγάλει τη στολή της χούντας και να γίνει ένας κανονικός Ευρωπαίος πολιτικός».

«Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων», δήλωσε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «Προφανώς, τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της ΝΔ. Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του. Δεν περιμένουμε να γνωρίζει την ιστορία αυτών στους οποίους απευθύνεται. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις».

Αμεση ήταν η απάντηση Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε ότι αποσύρει το σχόλιό του περί στρατηγού και Χούντας.

«Επειδή στην πολιτική πρέπει να έχουμε ανθρωπιά, αποσύρω το σχόλιο περί Στρατηγού και Χούντας για τον Νίκο Παππά για ιστορικούς λόγους, αλλά τον καλώ να δεχθεί την πρότασή μας για να αναλάβει το ΕΣΡ όλη την διαδικασία, όπως είναι και το σωστό».

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε tweet έγραψε: «Η δήλωσή μου για τον Νίκο Παππά ήταν πριν την ανακοίνωση του. Πότε ακριβώς έχω εκφραστεί εγώ υπέρ της Χούντας; Ντροπή!».

Σχετικά άρθρα