Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H κυβέρνηση φοβάται επεισόδια το Σάββατο – Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις

H κυβέρνηση φοβάται επεισόδια το Σάββατο – Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγόρευση Συγκέντρωσης, Αστυνομία, Ελληνική Κυβέρνηση, Ίμια, Χρυσή Αυγή,

Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων το Σάββατο 30 Ιανουαρίου αποφάσισε  η ΓΑΔΑ υπό τον φόβο να σημειωθούν εκτεταμένα επεισόδια λόγω των  συγκεντρώσεων για τα Ίμια.

Με απόφαση του Αττικάρχη, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι απαγορεύει τη διεξαγωγή των συγκεντρώσεων στην Αττική.

Η ΕΛ.ΑΣ. επικαλείται λόγους δημόσιας ασφάλειας, και επισημαίνει ότι η απαγόρευση αφορά σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο τρίγωνο Χίλτον-Ρηγίλλης-Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται ότι για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση από την Χρυσή Αυγή για την επέτειο των 20 χρόνων από τα Ίμια αλλά και αντιφασιστική συγκέντρωση.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα, μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Aντιφασιστική συγκέντρωση, αλλά και περιφρούρηση της πλατείας Βικτωρίας,

Σάββατο 30 Γενάρη στις 18.00, ημέρα που τα φασιστοειδή συσπειρώνονται και εξορμούν σε άτυπες ή τυπικές φιέστες εθνικιστικού παροξυσμού και ρατσιστικού μίσους. Προ συγκέντρωση 17.30 στη κατάληψη Νοταρά 26».

Η σχετική απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί έρχεται σχεδόν ένα 24ωρο μετά από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μοναστηράκι μεταξύ Γερμανών ακροδεξιών και Ελλήνων αντιφασιστών.

Σχετικά άρθρα