Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή απάντηση Γ. Τράγκα στον Α. Γεωργιάδη με χαρακτηρισμούς

Σκληρή απάντηση Γ. Τράγκα στον Α. Γεωργιάδη με χαρακτηρισμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Τράγκας, Τάκης Μπαλτάκος,

Από το διαδικτυακό Crash απάντησε ο Γιώργος Τράγκας στα όσα είπε για εκείνον ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο δημοσιογράφος γράφει για τον υπουργό Υγείας ότι στα νιάτα του ήταν “ένας μικρός ή νεαρός εκκολαπτόμενος ακροδεξιός – θαυμαστής των Μπαλτάκων” και του σημειώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Τράγκας αλλά “ο Μπαλτάκος και οι ομοϊδεάτες του, οι οποίοι συναγελάζονται με τους Χρυσαυγίτες εξομολογούνται εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος και καταχειροκροτούνται από πολιτικούς όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης”.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του δημοσιογράφου:

Είδα και άκουσα τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη να λέει στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου ότι δεν είμαι δημοσιογράφος και ότι είμαι υπερασπιστής της δραχμής, καθοδηγούμενος από το περίφημο «λόμπι» της δραχμής.

Πρώτον, ουδέποτε έχω δηλώσει υπέρμαχος της επιστροφής στη δραχμή. Αντίθετα έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι είμαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, χωρίς όμως την απαράδεκτη γενοκτονία του μνημονίου και την κατοχή.

Όταν εγώ ήμουν αρχισυντάκτης της καραμανλικής «Βραδυνής» και στο περιβάλλον του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ένας μικρός ή νεαρός εκκολαπτόμενος ακροδεξιός – θαυμαστής των Μπαλτάκων. Πρόσωπα όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα περνούσαν ούτε σε απόσταση χιλιομέτρων από καραμανλικές εφημερίδες, όπως η καραμανλική «Βραδυνή» του Τζώρτζη Αθανασιάδη.

Θα πρέπει να αναλογιστεί ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ότι, όταν ο γραμματέας της κυβέρνησης και alter ego του πρωθυπουργού εξομολογείται σε Χρυσαυγίτες ομοϊδεάτες του ότι ο κ. Σαμαράς έστησε σκευωρία σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπουργούς και ανώτατα δικαστικά στελέχη και όταν δηλώνει ότι παίρνει οδηγίες από εβραϊκά κέντρα, το πρόβλημα δεν είναι ο Τράγκας, αλλά ο Μπαλτάκος και οι ομοϊδεάτες του, οι οποίοι συναγελάζονται με τους Χρυσαυγίτες, εξομολογούνται εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος και καταχειροκροτούνται από πολιτικούς όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Γιώργος Τράγκας

Σχετικά άρθρα