Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοσιαλιστική Προοπτική: Η συνέχιση της διακυβέρνησης από αυτούς συνιστά άμεση απειλή για τον τόπο

Σοσιαλιστική Προοπτική: Η συνέχιση της διακυβέρνησης από αυτούς συνιστά άμεση απειλή για τον τόπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Σοσιαλιστική Προοπτική, Τάκης Μπαλτάκος,

Ανακοίνωση για το σκάνδαλο Μπαλτάκου εξέδωσε και η Σοσιαλιστική Προοπτική.

Επισημαίνει ότι η σκιά της υπόθεσης Μπαλτάκου πέφτει βαριά πάνω στην κυβέρνηση αλλά και στο υπό κατάρρευση πολιτικό σύστημα της χώρας, αφού “τα όσα φέρεται να λέει ο υπ’ αριθμόν δύο της κυβέρνησης για τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη καθώς και για ορισμένους δικαστικούς, αλλά και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη αποδεικνύουν την σχέση του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και συνιστούν ευθεία παραβίαση του Συντάγματος και κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών στη χώρα μας”.

Σύμφωνα με τη Σοσιαλιστική Προοπτική, “το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει καταστεί μια ανυπόληπτη αποικία χρέους του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των Γερμανών. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες για το κατάντημα αυτό. Η συνέχιση της διακυβέρνησης της χώρας από μια δράκα ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων οπαδών της σχολής του Σικάγου συνιστούν άμεση απειλή για τον τόπο”.

Η Σοσιαλιστική Προοπτική καταλήγει αναφερόμενη στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζοντας ότι “ο κ. Βενιζέλος και τα απομεινάρια του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ οφείλουν έστω και τώρα να διαχωρίσουν τη θέση τους και να πάψουν να στηρίζουν αυτή την Κυβέρνηση. Είναι το μόνο καλό που μπορούν να προσφέρουν από εδώ και πέρα στη χώρα και τον πολύπαθο Ελληνικό Λαό”.

Σχετικά άρθρα