Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Θα δούμε θετικά αλλά όχι χαριστικά τα θέματα των αγροτών

Μαξίμου: Θα δούμε θετικά αλλά όχι χαριστικά τα θέματα των αγροτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Ασφαλιστικές Εισφορές, Μέγαρο Μαξίμου, Φορολογία,

Παρά τον έντονο αναβρασμό που υπάρχει στις τάξεις του αγροτικού κόσμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό τους, από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέουν ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να “χαριστεί” στους αγρότες, ωστόσο είναι πρόθυμη να δει θετικά τα αιτήματα τους.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί παράγοντες για όλα τα καυτά ζητήματα η κυβέρνηση κινείται με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και αυτό της απαγορεύει να κάνει διακρίσεις σε συγκεκριμένες τάξεις, επισημαίνοντας με νόημα ότι τα βάρη που πρέπει να σηκώσουν οι πολίτες θα καταμεριστούν ακριβοδίκαια, χωρίς κάποιοι να απαλλάσσονται επειδή διαδηλώνουν δυναμικά.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του για την επέτειο ενός διακυβέρνησης του κόμματος του, θα αναφερθεί στο ζήτημα των αγροτών και θα τονίσει «ότι χρειάζονται θυσίες από όλους» ωστόσο δεν αποκλείεται να ανακοινώσει κάποια ελάφρυνση των βαρών για τους παραγωγούς.

Από το Μαξίμου ξεκαθαρίζουν πάντως ότι το αίτημα των αγροτών για συζήτηση του φορολογικού τους από μηδενική βάση, εν μέσω διαπραγμάτευσης, δεν είναι εφικτό.

Σχετικά άρθρα