Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουβέλης: “Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει το μονοπώλιο του σοσιαλισμού”

Κουβέλης: “Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει το μονοπώλιο του σοσιαλισμού”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός, ΔΗΜΑΡ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Σπύρος Λυκούδης, ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης,

Την πόρτα της εξόδου από τη ΔΗΜΑΡ στους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό, οι οποίοι έχουν στηρίξει το εγχείρημα των “58”, έδειξε εμμέσως την Τετάρτη ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καλώντας τους να “αναλάβουν τις ευθύνες τους και κάνοντας λόγο για “προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό”.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς διαχώρισε την περίπτωση του Σπύρου Λυκούδη, ταύτησε την κίνηση των “58” με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για πανικό καθώς, όπως είπε, “από τη μία καλεί τη ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία και από την άλλη την κατηγορεί για ανηθικότητα…”

Σημείωσε δε πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αναλαμβάνει το μονοπώλιο του σοσιαλισμού.

Για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης απάντησε θετικά με βασική προϋπόθεση την ύπαρξη συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας.

“Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι ο εύκολος μπαλαντέρ για να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης δεξιά και αριστερά” σημείωσε, σπεύδοντας ωστόσο να προσθέσει ότι δεν συμφωνεί με τον “αριστερό λαϊκισμό” του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα