Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιάνης προειδοποιεί τους Podemos: Μην συγκυβερνήσετε με τους σοσιαλιστές

Ο Γιάνης προειδοποιεί τους Podemos: Μην συγκυβερνήσετε με τους σοσιαλιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Podemos, Γιάνης Βαρουφάκης, Ισπανία, Σοσιαλιστές,

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα “ElMundo” παραχώρησε ο πρώην υπουργός οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, τονίζοντας τους κινδύνους που κρύβει ένας ενδεχόμενος σχηματισμός κυβέρνησης Podemos με τους σοσιαλιστές.

Στις δηλώσεις του προειδοποιεί τους Podemos, πως οποιαδήποτε κυβέρνηση και να σχηματιστεί υπό το PSOE και συμμετάσχουν, βραχυπρόθεσμα θα υπονομευθεί η ακεραιότητα του κόμματος και η τρόικα θα τους δέσει τα χέρια!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας, προαναγγέλλοντας τη συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη, αναφέρει ότι ο άνδρας, ο οποίος κατά τη διάρκεια πέντε ταραχωδών μηνών ήταν υπεύθυνος για την ελληνική οικονομική πολιτική, υπογραμμίζει την ιδιαίτερα σκληρή στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα την ώρα διαπραγμάτευσης του τρίτου προγράμματος διάσωσης είχε ξεκάθαρο στόχο να βάλει φρένο στην άνοδο του κόμματος του Pablo Iglesias στην Ισπανία.

«Δεν είχαν την επιτυχία που θα ήθελαν, όμως πέτυχαν το Podemos να χάσει τη δυναμική που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια του 2014 και με αυτό, απέφυγαν το Podemos να φθάσει κοντά στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης», τονίζει ο κ. Βαρουφάκης.

Σχετικά άρθρα