Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κυριάκος καρατόμησε τον Γεωργιάδη για το σκάνδαλο παιδεραστίας

Ο Κυριάκος καρατόμησε τον Γεωργιάδη για το σκάνδαλο παιδεραστίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Βαξεβάνης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Γεωργιάδης,

Εξαιρετικά σύντομη αποδείχθηκε η επιστροφή του Νίκου Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία και στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τις καταγγελίες του περιοδικού HOT DOC για εμπλοκή του σε σκάνδαλο παιδεραστίας με ανήλικα στη Μολδαβία.

Η υπόθεση, για την οποία διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση η εισαγγελία Πρωτοδικών, ταλανίζει από χθες τη Συγγρού, καθώς οι καταγγελίες αφορούν τον στενότερο συνεργάτη του ίδιου του νεοεκλεγέντος προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος είχε αναλάβει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού.

Μετά το σάλο απο τις καταγγελίες και την προκαταρκτική από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, πληροφορίες από τη Συγγρού αναφέρουν ότι ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε σε παραίτηση. Ο ίδιος με δήλωσή του, γνωστοποίησε ότι σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ.

«Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα