Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψω σε μία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής

Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψω σε μία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Τάκης Μπαλτάκος, Χρυσή Αυγή,

«Είμαι εκείνος που πολέμησα εξ αρχής και σκληρότερα απο οποιονδήποτε άλλο την Χρυσή Αυγή. Δεν θα επιτρέψω σε μια εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής».

Το δικό του μήνυμα έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας το βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη και το σάλο που έχουν προκαλέσει οι υπόγειες επαφές και διασυνδέσεις του στενού του συνεργάτη με τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει «απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος» ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα και με ακλόνητη πίστη την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης»

Ο Πρωθυπουργός κάλυψε τους υπουργούς Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης κατηγορώντας όσους ζητούν την παραίτησή τους ότι ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας τραβήξει πάλι πίσω. Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω», κατέληξε επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και βγαίνει και στις αγορές.

Σχετικά άρθρα