Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Του την φύλαγε – Το καρφί Παυλόπουλου σε Μητσοτάκη για τον Καραμανλή

Του την φύλαγε – Το καρφί Παυλόπουλου σε Μητσοτάκη για τον Καραμανλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Προκόπης Παυλόπουλος,

Με ένα καρφί “φιλοδώρησε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην συνάντηση που είχαν την τετάρτη το μεσημέρι στο προεδρικό Μέγαρο.

Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπενθύμισε τον κ. Μητσοτάκη -που σημειωτέον ήταν ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ που δεν το ψήφισε για την ανάδειξη του στο ύπατο αξίωμα της χώρας-, ότι η παράταξη, της οποίας ηγείται πλέον ο κ. Μητσοτάκης, είναι εκείνη, η οποία άνοιξε τον δρόμο της χώρας μας στην Ευρώπη, κάνοντας έτσι έμμεση αναφορά στον ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο κ. Παυλόπουλος, βεβαίως, συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Επίσης εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του, θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να εδραιωθεί η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη, ιδίως στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, όπου δοκιμάζεται κυριολεκτικά, για λόγους οικονομικούς αλλά και ανθρωπιστικούς, η συνοχή και το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ευχές και τον διαβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο.

«Θα είμαστε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα