Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελία ΣΟΚ: Χειροπέδες για παιδεραστία σε δεξί χέρι του Μητσοτάκη

Καταγγελία ΣΟΚ: Χειροπέδες για παιδεραστία σε δεξί χέρι του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Βαξεβάνης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Γεωργιάδης, Παιδεραστής, Παιδοφιλία,

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δημοσίευση του πρωτοσέλιδου του περιοδικού HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη, το οποίο έρχεται να βάλει φωτιά στα τόπια της ΝΔ και του δεξιού χεριού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, καθώς τον εμπλέκει σε σκάνδαλο παιδεραστίας στη Μολδαβία.

Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ του περιοδικού ο Νίκος Γεωργιάδης το Νοέμβριο του 2011 συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές της χώρας στο Κισινάου για σκληρές ερωτικές συνευρέσεις με έναν 16χρονο.

Από την έρευνα που ακολούθησε σπίτι του και σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ο νυν στενότατος συνεργάτης του νέου προέδρου της ΝΔ.

Ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος καθώς έκανε χρήση της διπλωματικής του ταυτότητας, που είχε διότι εργαζόταν ως εκπρόσωπος της Κομισιόν και σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών της χώρας.

Ο Γενικός Εισαγγελέας σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ζήτησε περαιτέρω διερεύνιση της υπόθεσης και την έκλεισε όταν έληξε η ισχύς των διπλωματικών εγγράφων του κ. Γεωργιάδη.

Απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη αλλά δεν απαντά

«Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο» αρκέστηκε να δηλώσει ο κ. Γεωργιάδης.

Επικαλείται μέχρι και σκληρά βίντεο από το δωμάτιο το HOT DOC

Το περιοδικό ισχυρίζεται πως υπάρχουν όλα τα στοιχεία, ακόμα και βίντεο, συνευρέσεων του κ. Γεωργιάδη με ανήλικα αγόρια.

“Απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης εναντίον του Hot Doc, λόγω του τεύχους 93 που κυκλοφορεί, αύριο, Πέμπτη. Το ίδιο έκανε όταν επικοινωνήσαμε μαζί του και του θέσαμε όλα τα επίσημα στοιχεία της έρευνάς μας που τον εμπλέκουν σε υπόθεση παιδεραστίας. Στο εν λόγω ρεπορτάζ αποκαλύπτονται όλα τα στοιχεία που εμφανίζουν τον Γεωργιάδη ως παιδεραστή.

Ακολουθώντας το δρόμο πολλών ακόμα που τα σκάνδαλα και την προκλητική στάση αποκάλυψε το Hot Doc, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας καταφεύγει σε μηνύσεις προκειμένου να μην απαντά στην ουσία της υπόθεσης.

«Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο» δήλωσε ο Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να κάνει μήνυση, αγωγή ή χαρακίρι στο Σύνταγμα, αλλά ως δημόσιο πρόσωπο οφείλει να απαντήσει. Θα χαρούμε πολύ να δούμε τον κ. Γεωργιάδη στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου, όπου στην αποδεικτική διαδικασία θα πρέπει να κατατεθούν αναλυτικά και χωρίς προσχήματα δεοντολογίας όσα έχουμε στη διάθεσή μας.

Φανταζόμαστε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει σε μια δίκη και αυτούς που τον εμφανίζουν ως θύτη, καθώς επίσης τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο από το δωμάτιο που γίνονταν οι συνευρέσεις με ανήλικα αγόρια.

Καλή τύχη κ. Γεωργιάδη”.

Σχετικά άρθρα