Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και τον λαϊκισμό

Μαξίμου: Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και τον λαϊκισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία,

Απάντηση δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με θέμα τους διορισμούς στο δημόσιο.

«Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και το λαϊκισμό.

Στη ΝΔ δεν έχουν μετακλητούς υπαλλήλους όπως προβλέπει ο Νόμος; Δεν είναι άνθρωποι της εμπιστοσύνης τους; Δεν ξέρουν ότι η θητεία τους λήγει αυτόματα με την λήξη της θητείας των προϊσταμένων τους;», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και προσθέτει: «Όσο για τους κλαυθμούς «για τις δουλειές που χάνονται» ας πάνε αλλού να τα πούνε αυτά. Οι άνθρωποι που σχεδίασαν 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο και την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, δύσκολα θα πλασσάρουν τον θατσερισμό τους ως κοινωνική ευαισθησία.

Οι άνθρωποι που επιχείρησαν να επιβάλλουν τους κολλητούς τους ως ισόβιους διοικητές στο Δημόσιο, ένα μήνα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, ας μην μιλάνε για κρατισμό και βολεμένους.

Το κόμμα των θαλασσοδανείων – τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός – ας χαμηλώσει τους τόνους.
Λίγη αιδώς δεν βλάπτει».

Νωρίτερα, για έφοδο κατάληψης του κράτους έκανε λόγο η ΝΔ κατηγορώντας την κυβέρνηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι την ώρα που βάλλεται η ανάπτυξη, η εργασία και χάνονται κάθε μέρα δουλειές, το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκαλεί την κοινωνία και αυτό που βλέπουμε όλοι είναι έφοδος κατάληψης του κράτους.

«Παντού “σύντροφοι”, συγγενείς και φίλοι της εξουσίας. Σε μόνο δύο μήνες διπλασίασαν τους μετακλητούς στα υπουργεία, αποκεφάλισαν διοικήσεις νοσοκομείων, μεθόδευσαν έκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία. Να γιατί αποκήρυξαν την αριστεία», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος προσθέτοντας ότι η ΝΔ επιμένει στην αριστεία και στην αξιοκρατία.

Σχετικά άρθρα