Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος τον κρατάει τώρα τον Άδωνι…

Ποιος τον κρατάει τώρα τον Άδωνι…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

«Μην έχετε αμφιβολία ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να τιμήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σας ευχαριστώ!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των νέων αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, προσερχόμενος στα γραφεία στη Συγγρού, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Ο κύριος πρόεδρος της ΝΔ μου ανέθεσε μία πολλή μεγάλη ευθύνη, ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ. Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγής σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα και πιστεύω ότι με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό θα το καταφέρουμε». Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στον Κωστή Χατζηδάκη.

Σε ανακοίνωσή του νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει καταλήξει εδώ και μέρες στα δύο πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν σε διακριτούς ρόλους στην ηγεσία της ΝΔ: «Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του κόμματος ο βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου».

Σχετικά άρθρα