Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπαν στην πρώτη τους συνάντηση Μητσοτάκης – Αβραμόπουλος

Τι είπαν στην πρώτη τους συνάντηση  Μητσοτάκης – Αβραμόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες,

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα Κυριακή στη Βουλή ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, που προέρχεται από την ΝΔ.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκε το καυτό ζήτημα του μεταναστευτικού αλλά και τα εσωκομματικά καθώς ο κ. Αβραμόπουλος παραμένει ένα από τα κορυφαία στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης.

Οι δύο άντρες είχαν και έναν σύντομο διάλογο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες:

«Συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Αναλαμβάνει τα ηνία σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την χώρα. Εύχομαι η πορεία σου να στεφθεί με επιτυχία και εγώ θέλω να γνωρίζει πως θα σε στηρίξω σε αυτή την προσπάθεια μέσα στα όρια που υπάρχουν μέσω του ρόλου μου στην Ε.Ε. Άλλωστε σε αυτό χώρο ανήκουν οι πολιτικές μου ρίζες» είπε ο επίτροπος Μεταναστευτικής πολιτικής.

«Χαίρομαι που σε συναντώ με την καινούργια μου ιδιότητα και χαίρομαι που συναντιόμαστε τόσο σύντομα, εξάλλου έχω και προσωπικό ενδιαφέρον για το προσφυγικό. Είχαμε γίνει τον τελευταίο καιρό κοινωνοί συγκεκριμένων φημών για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιοι τη χώρα μας» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης προς τον κ. Αβραμόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι προσβλέπει σε εξαιρετική συνεργασία με τον επίτροπο και όχι μόνο ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής τους σχέσης.

Σχετικά άρθρα