Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας σε Κουτσούμπα: Θα αλλάξω τον εκλογικό νόμο

Τσίπρας σε Κουτσούμπα: Θα αλλάξω τον εκλογικό νόμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ,

Ένα βροντερό «όχι» για το Ασφαλιστικό είπε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αφού ενημερώθηκε από τον κ. Τσίπρα για το σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, ο κ. Κουτσούμπας είπε «όχι» στον πρωθυπουργό και τόνισε πως ο λαός πρέπει να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για την πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει συνταγματική αναθεώρηση και αλλαγή του εκλογικού νόμου, όπως επίσης και για το επικείμενο νομοσχέδιο για μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση. Με σεβασμό στις γνωστές ιδεολογικές διαφορές έγινε ένας γόνιμος και ειλικρινής διάλογος, τονίζει το Μαξίμου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, o Δημήτρης Κουτσούμπας είπε μεταξύ άλλων: «Με ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα, τις εξελίξεις στην οικονομία, τις διεθνείς εξελίξεις. Επισημάναμε τις θέσεις του ΚΚΕ, καθώς και ότι ο λαός, τα λαϊκά στρώματα δεν αντέχουν άλλο. Εχουν πληρώσει πολλά, ειδικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέτρα που έρχονται όπως είναι, ασφαλιστικό και φορολογία πλήττουν τον λαό. Το ΚΚΕ καλεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις, όλους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους. Πρέπει όλοι να βρεθούν στις επάλξεις για να υπάρχουν αλλαγές σε θετική κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα