Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεπουλάνε την Ελλάδα και εμείς ασχολούμαστε με την κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη

Ξεπουλάνε την Ελλάδα και εμείς ασχολούμαστε με την κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Αλαβάνος, Αντώνης Σαμαράς,

“Την πιο ακροδεξιάς έμπνευσης κυβέρνηση έχει η χώρα”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σχεδίου Β.

Το κόμμα του Αλέκου Αλαβάνου στοχοποιεί τον Πρωθυπουργό όχι τόσο για τις διασυνδέσεις του Τάκη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή και τα όσα άκουσε όλος ο ελληνικός λαός στο περιβόητο βίντεο, αλλά για τη δήθεν επιτυχία του Αντώνη Σαμαρά, που επαίρεται ότι βγάζει τη χώρα στις Αγορές ενώ στην πραγματικότητα τη ρίχνει στις αγκαλιές των τοκογλύφων.

“Το ακόμα χειρότερο όμως, είναι η προσπάθεια να εθισθεί αυτός ο πολύπαθος λαός στην τερατώδη αντίληψη ότι μία χώρα, κάθε χώρα, θα ευημερεί μόνο μέσω του αέναου δανεισμού από τα παγκόσμια καρτέλ τοκογλυφίας. Όχι από τη διαχείριση του παραγόμενου εθνικού πλούτου, αλλά απ το ξεπούλημα του”, επισημαίνει το Σχέδιο Β, επιλέγοντας να “χτυπήσει” στην ουσία, αφήνοντας μια αίσθηση να αιωρείται για “επισκιασμένες” πολιτικές εξελίξεις, υπό την επικαιρότητα των αποκαλύψεων της χρυσαυγίτικης “κρυφής κάμερας”.

Διαβάστε την πραγματικά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση:

“Κανείς υποψιασμένος πολίτης δεν περίμενε την αντικομμουνιστική υστερία του Τάκη Μπαλτάκου, ούτε τις μέσω αυτού «κολεγιές» με την ομόσταυλη Χρυσή Αυγή, για να συμπεράνει πως η χώρα έχει την πιο ακροδεξιάς έμπνευσης κυβέρνηση από την εποχή της κατάρρευσης της Δικτατορίας.

Ούτε φυσικά, η δυσωδία που αναδύεται από την αποκάλυψη των συγγενικών διαύλων και των επιλεκτικών μεσοτοιχιών τους, αποτελεί πραγματικά «πολιτική θύελλα», όπως σκίζουν τα ρούχα τους από χθες οι παπαγάλοι της διατεταγμένης πληροφόρησης και οι υποβολείς τους. Σιγά, θα έλεγε ο θυμόσοφος λαός, μη στάξει η ουρά του γαιδάρου…

Το επισκιασθέν εντυπωσιακό, είναι η χθεσινή συνέντευξη του Σαμαρά στο Reuters, στην οποία αυτολιβανιζόμενος επαίρεται για τη δήθεν νέα τροχιά και ανάπτυξη – τρομάρα του – στην οποία έχει μπει η Ελλάδα.

Ποια είναι αυτή;

Η προκατακλυσμιαία για τη χώρα μέθοδος του εξωτερικού δανεισμού, αυτή που πλουτίζει τους διεθνείς τοκογλύφους και φτωχοποιεί τους λαούς.

Τώρα μπορούμε να βγούμε στις αγορές, πανηγυρίζει ο ανεκδιήγητος, η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου έπεσε στο 6,18, άρα ‘είμαστε στην αρχή της ανόδου’. Ναι, μόνο που οι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών σπουδών, ετοιμάζονται από τώρα να σκίσουν τα μελλοντικά πτυχία τους με τα γραφικά που ακούνε…

Το ακόμα χειρότερο όμως, είναι η προσπάθεια να εθισθεί αυτός ο πολύπαθος λαός στην τερατώδη αντίληψη ότι μία χώρα, κάθε χώρα, θα ευημερεί μόνο μέσω του αέναου δανεισμού από τα παγκόσμια καρτέλ τοκογλυφίας.

Όχι από τη διαχείριση του παραγόμενου εθνικού πλούτου, αλλά απ το ξεπούλημα του.

Κι απ το ότι η οικονομική μεγέθυνση έρχεται όχι απ τον κόσμο της εργασίας προς εαυτόν, αλλά από εργαζόμενους – δούλους, των οποίων μάλιστα οι πιθανές ανυπακοές θα αντιμετωπίζονται από αυταρχικό κράτος έκτακτης ανάγκης. Τι άλλο σημαίνουν οι διθύραμβοι για το δίπτυχο «σταθερότητα και ανάπτυξη» που χρησιμοποιούσαν ασύστολα και οι Απριλιανοί;”.

Σχετικά άρθρα