Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η νέα ηγετική ομάδα της Ν.Δ. – Όλα τα ονόματα

Αυτή είναι η νέα ηγετική ομάδα της Ν.Δ. – Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Βρούτσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τσιάρας, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε τελικά στον ορισμό δύο αντιπροέδρων για το κόμμα και η επιλογή του πρώην υπουργού έγινε βασιζόμενη σε κριτήρια όπως η μετριοπάθειά του, οι πολιτικές του προτάσεις και το ευρωπαϊκό προφίλ που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, διεκδικητής της προεδρίας του κόμματος, ο οποίος τον στήριξε ανοιχτά στον δεύτερο γύρο.

Eπίσης με απόφαση του νέου προέδρου του κόμματος ο πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ορίζεται στη θέση του Επικεφαλής της Επιτροπής Ιδεολογικής Ανασυγκρότησης, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, θα είναι η νέα Τομεάρχης Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Νέος γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Καρδίτσας Κ. Τσιάρας, παλαιός φίλος του Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου

Αξίζει να επισημανθεί ότι η επιλογή της πρώην υπουργού, ανάμενεται να δώσει κύρος στον συγκεκριμένο τομέα καθώς έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα εξωτερικών υποθέσεων.

Επιπλέον, με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ορίζονται:
•Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός.
•Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός.
•Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.
•Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ακόμη με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σχετικά άρθρα