Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διάσπαση του ΠΑΣΟΚ υπέρ Κυριάκου προαναγγέλλει το «πουλέν» του Βενιζέλου

Διάσπαση του ΠΑΣΟΚ υπέρ Κυριάκου προαναγγέλλει το «πουλέν» του Βενιζέλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Σε πλήρη ρήξη με τη Φώφη Γεννηματά έρχεται το βενιζελικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ μετά τη δήλωση της που ανέφερε πως “έτη φωτός” χωρίζουν το κόμμα από τον νέο πρόεδρο της ΝΔ.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, έσπευσε να διαφοροποιηθεί από τις χθεσινές δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά σχετικά με τις εκλογές της ΝΔ: «Μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος», είπε επακριβώς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Γρηγοράκος μάλιστα, χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ, μιλώντας στον Σκάι, εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί σύντομα πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.

Η ομάδα Βενιζέλου συνεπώς δίνει τα πρώτα σήματα της  επερχόμενης μεταπήδησης της σε έναν ευρύτερο νεοφιλελεύθερο σχηματισμό όπου θα μετέχουν στελέχη και βουλευτές από το Ποτάμι.

Για τον εαυτό του, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Σχετικά άρθρα