Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος στη ΝΔ των αρχών του Κ. Καραμανλή βάζει η εκλογή Μητσοτάκη

Τέλος στη ΝΔ των αρχών του Κ. Καραμανλή βάζει η εκλογή Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

Την πολιτική εκτίμηση ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει ουσιαστικά τέλος στην ΝΔ των αρχών του Κωνσταντίνου Καραμανλή κάνουν οι ΑΝ.ΕΛ.

Ταυτόχρονα τονίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα μετατραπεί σε ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα, ενώ κάνουν και λόγο για παιχνίδια της μοίρας, αφού ο Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη τώρα βοήθησε να γίνει ο γιός του αρχηγός του κόμματος.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Πρόκειται για τα παιχνίδια της μοίρας. Ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη βοήθησε τον γιο του να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή βέβαια σ’ αυτό είχαν και οι σκληροπυρηνικοί ψηφοφόροι του σημιτικού μπλοκ που είναι προφανές ότι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Αδ. Γεωργιάδης, δηλαδή με τους υβριστές του Κ. Καραμανλή.

Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα.

Είναι φανερό ότι σ’ αυτές τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, οι δύο τάσεις συγκρούστηκαν και οι διαθέσεις των ψηφοφόρων διχάστηκαν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τις αρχές τους αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Σχετικά άρθρα